website-laten-maken-adijkshoorn-4

WEBSITE LATEN MAKEN ADIJKSHOORN.BV

website-laten-maken-adijkshoorn-4

website-laten-maken-adijkshoorn-4

website laten maken ADIJKSHOORN.BV

ADIJKSHOORN.BV is een familiebedrijf uit Naaldwijk dat hoogwaardige schilder- en coatingswerken levert aan overheid, vastgoed ondernemers, offshore en particulieren. Sinds kort hebben zij bouwwerkzaamheden toegevoegd aan het totaal aanbod. ADIJKSHOORN.BV heeft de website laten maken door LIGHTSIDE met de duidelijke opdracht:

  • responsive webdesign
  • inclusief fotografie van diverse projecten
  • co-productie van de tekst
  • SEO start (Google optimalisatie)
  • periodieke portfolio updates
website-laten-maken-adijkshoorn

website-laten-maken-adijkshoorn

ADIJKSHOORN.BV had nog een duidelijke wens: zo weinig mogelijk investering van tijd door de eigen organisatie ivm tijdsdruk. Een website laten maken vraagt vaak veel eigen input: tekst, foto’s en conceptualisatie. Door pro-actief ruwe schetsen en eigen materiaal te produceren heeft LIGHTSIDE het proces geoptimaliseerd voor de klant.
Een website laten maken is natuurlijk mooi maar het is zeker zo belangrijk deze regelmatig te voorzien van nieuwe content. Na oplevering wordt elke 2 maanden een nieuw project gefotografeerd en vastgelegd in een projectitem met tekst en SEO. De fotografie van de projecten wordt zelfstandig door LIGHTSIDE verzorgt en ingepland met de uitvoerder.

website-laten-maken-adijkshoorn-3

BOUW.MEDIA
Omdat de bouwsector een geheel eigen benadering verdient heeft LIGHTSIDE een compleet op de bouw georiënteerd concept opgestart: BOUW.MEDIA: web, foto, video en Google optimalisatie voor de bouwsector.
Bent u een bouwbedrijf en wilt u een website laten maken? Kijk dan verder op www.bouw.media

Wij wensen ADIJKSHOORN BV veel succes

 

Fotografie door Gerrit Vermeulen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *